niceaassociation@gmail.com

info@niceader.org.tr

ÜYE OL
Sdgs 8: İnsana Yakışır İş Ve Ekonomik Büyüme
Buradasınız: Anasayfa / Bizden Haberler
31 Ağustos 2023, Perşembe
SDGS 8: İNSANA YAKIŞIR İŞ VE EKONOMİK BÜYÜME
SDGS 8: İNSANA YAKIŞIR İŞ VE EKONOMİK BÜYÜME

SDGS 8 İnsana Yakışır İş ve Ekonomik Büyüme: Bu hedef, sürdürülebilir ekonomik büyümeyi teşvik etmeyi ve herkese insanca çalışma imkanları sağlamayı amaçlamaktadır.

Ekonomik büyüme, tüm gezegen için olumlu bir güç olmalıdır. Bu nedenle finansal ilerlemenin çevreyi zarar vermeden insanca ve tatmin edici işler yaratmasını sağlamalıyız. İşçi haklarını korumalı ve modern kölelik ile çocuk işçiliğine bir son vermeliyiz. İş fırsatlarını bankacılık ve finansal hizmetlere daha fazla erişimle teşvik edersek, girişimcilik ve yenilikten herkesin yararlanmasını sağlayabiliriz.

NELER YAPABİLİRİZ?

Desteklemek istediğiniz Hedef 8 amacına yönelik bir hayır kurumu bulun. Herhangi bir bağış, büyük veya küçük, fark yaratabilir!

Bilinçli bir tüketici olun - ucuz bir şey ise muhtemelen bir şekilde insanlara veya çevreye zarar veriyor olabilir.

Başka ülkelerdeki işçiler ve iş uygulamaları hakkında okuyun. Bu konular hakkında meslektaşlarınızla konuşun.

Bir mentorluk programı düzenleyin. Belirli bir alanda deneyime sahip insanları davet ederek gençlerin gelecekteki işlerine daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacak bir mentorluk grubu oluşturun.

İşinizdeki haklarınızı bilin. Adaleti sağlamak için neye hakkınız olduğunu bilmek önemlidir.

Yerel üreticilerden alışveriş yapın. Yerel ekonomik büyümeyi destekleyerek yerel üreticilerden ve işletmelerden alışveriş yapmayı tercih edin.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın