niceaassociation@gmail.com

info@niceader.org.tr

ÜYE OL
Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması Ve Kullanılması (Dissemination And Exploitation Of Results, Deor) Toplantısı!
Buradasınız: Anasayfa / Bizden Haberler
23 Aralık 2022, Cuma
Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması (Dissemination and Exploitation of Results, DEOR) toplantısı!
Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması (Dissemination and Exploitation of Results, DEOR) toplantısı!

22 Aralık 2022 Perşembe günü itibariyle Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ Proje Sonuçlarının Yaygınlaştırılması ve Kullanılması (Dissemination and Exploitation of Results, DEOR) toplantısı gerçekleştirildi.

Niceader olarak bizim de aralarında bulunduğumuz 750'den fazla katılımcının yer aldığı toplantı, Türkiye Ulusal Ajansı Genel Koordinatörü Yunus Alper ALTAY’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır.

Toplantıda verilen mesajlar:

Türkiye Ulusal Ajansı Genel Koordinatörü Yunus Alper ALTAY: “Erasmus+ Programı kapsamında Ülkemizde yürütülen projelerin çıktılarının ulusal politikalarına yansıması, politika yapım sürecinde bu çıktıların kullanılması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması, Ülkemizin Programdan sağlayacağı faydanın en üst düzeye çıkarılması bakımından önemlidir. Bu konuya Türkiye Ulusal Ajansı olarak DEOR toplantıları düzenlemek suretiyle destek olmaktayız. Ajansımız bu doğrultuda, 2016 yılından bu yana sistematik olarak DEOR çalıştayları düzenlemekte. Ancak tabi işin özünde yararlanıcılarımızın proje sonuçlarının sürdürülebilirliği için yapacağı çalışmalar yatmaktadır.”

Toplantıda Hacettepe Üniversitesi, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi, Aydın İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım Peyzaj A.Ş. kurumlarına ait 5 proje, proje sonuçları ile ilgili olabilecek kurum ve kuruluşlarla buluşturulmuştur.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın