niceaassociation@gmail.com

info@niceader.org.tr

ÜYE OL
"iadeli Katılım Ücreti" Uygulamasına Geçiyoruz!
Buradasınız: Anasayfa / Bizden Haberler
30 Ağustos 2022, Salı
"İADELİ KATILIM ÜCRETİ" uygulamasına geçiyoruz!
Niceader olarak son zamanlarda hem bizlerin hem de yedekten gelen katılımcılarımızın son dakika iptalleri yüzünden yaşadığı mağduriyetleri azaltmak amaçlı "İADELİ KATILIM ÜCRETİ" uygulamasına geçmiş bulunmaktayız.

Son zamanlarda projelerimizin gerçekleşmesine günler kala son dakika iptalleriyle çok karşılaşmaya başladık. Bu durumun daha az yaşanması ve bu durumdan doğan mağduriyetleri gidermek amacıyla proje başvurularımızda seçilen katılımcılarımıza "İadeli Katılım Ücreti" uygulamayı düşünüyoruz.

 

İadeli Katılım Ücreti nedir?

 

Söz konusu projeye seçilen katılımcılar projeye kesin katılım sağlayacaklarını beyan ettiklerinde kendilerinden projenin ilk günü iade edilecek şekilde 20 Euro katılım ücreti talep etme uygulamasıdır. Kesin katılım sağlayacağını beyan edip "İadeli Katılım Ücreti" ödeyen katılımcılar, katılımlarını iptal etmeleri durumunda bu ücret iade edilmez.

 

İptal durumu neden mağduriyet doğuruyor?

 

Seyahat masrafları, katılımını iptal eden kişinin kesinlik verdiği zamandan iptal ettiği zamana kadar değişkenlik gösteriyor ve yedekten gelen kişinin son dakika mecburi katılımından dolayı seyahat için ek ücretler ödemesine sebep oluyor. Katılımın iptal edilmesinden dolayı iade edilmeyecek olan katılımcı ücreti, yedekten gelen kişi için her ne kadar yeterli olmasa da seyahat desteği olarak aktarılıyor. Yani derneğimiz bu ücrete hiç bir şekilde el koymuyor ve kendisine yönelik katkı sağlamıyor.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın